Dagen och svar på kommentar

Hejsan!
 
Idag har jag mest varit hemma faktiskt, som igår, jag har städat mitt rum, har varit ute och åkt pulka med mamma, lillebror och hans kompis, ahah, men jag har fixat liteee.
Ni kanske har märkt att jag har börjat blogga oftare också, det är för att ni har börjat kommentera mycket mer och då blir det roligare! :)
 
Fick den här kommentaren, så tänkte svara på den.
 
Juni du är fan ridiculous man ser fan att det är du som skriver dom flesta kommentarerna fattar du väl? Jag kan se på min blogg då du har kommenterat där + jag kan se andras IP adresser och alla har likadant IPnr. Kan du inte förklara detta i ett inlägge eller ska jag skriva detta till mina 5000 läsare som läser min blogg varje dag? Du får gärna avgöra! "
 
Svar: Först jag fattar ingenting av det du skrev, ahaha, vad är ridiculous? hahahaaaa, vadå jag kommenterar alla kommentarer? fattar verkligen inget, fattar ni bloggläsare vad personen menar?
Iaf, fegt att vara anonym, skriv ditt namn nästa gång, GOD JUL!
 
Jag och Hedda
 

Kommentarer
Postat av: Maiken

Haha vilken j*vla idiot den där människan är alltså...det som personen menar är att du är löjlig (ridiculous betyder löjlig på engelska) och påstår att du skriver kommentarer till dig själv. Strunta i honom/henne för det är bara någon som är avundsjuk på dig, patetiskt haha^^ Kram

2012-12-22 @ 19:08:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0