Låångt inlägg

Japp, året 2012, har verkligen hänt mycket, men vi kan ta och börja med förändringen.
 
Januari, februari osv, då var jag bara jag typ, eller nu har jag blivit mycket mognare verkligen, förstårr mer, blivit nogrannare i skolan, jag hade också en period då, tar helst inte upp det i bloggen, men jag var underviktig, det är en lång historia och säger bara det, så i skolan gick det sämre då osv, men jag var glad och aa.
Jag då:
 Om man jämför med hur jag såg ut då, är det en stor förändring tycker jag, men jag är alltid samma Juni.
Jag nu:
 
Sen fortsatte året, det blev sommar, vi hade innebandymatcher, vi vann dom, vi låg högst upp i serien just då, sen var det skola, alla spelade fotboll, sen blev det sommarlov, man var fortfarande med några i klassen, badade osv, det var ett sommarlov med familjen och vänner.
 
Sen så snart började skolan, augusti, vi åkte på klassresa, det var kul det, sen fortsatte det och det blev läxor, prov, vi fick betyg för första gången, alla började vara lite mer med varandra i klassen, alla blev mognare, jag och Vendela bloggade på tillsammans kan man säga, vi hade photoshooter, gjorde videobloggar tsm osv.
Tårta från klassresan, gjorde den med Vendela, Hedda och några fler.
 
Hösten som varit, först frös man hur mycket som helst, eftersom det varit sommar, det blev mer och mer prov, jag slutade på innebandyn och började satsa på dansen istället, nu går jag i en satsa grupp och dansar tre gånger i veckan.
Har ingen bild på det, så tog en från USA.
 
Sen blev det juul, eller vinter, december, det kom snö, jag och Vendela hade photoshoot, jag fick prata med Nellie Berntsson i telefon, det var något speciellt med det. Hänt mycket verkligen, just nu har jag mer än 6300 followers på insta, vissa har tävlingar om vem som kommentera tex " jag kommentera först " det kan till och med bli bråk om det ibland, har fått mycket fler läsare än i början av året, jag träffar bloggläsare i stan, det är något jag inte har gjort förut, om jag går på hollister tittar alla på mig tex. Shiiiieeeet vilken förändring, ni som har läst min blogg från början har fått vara med om denna förändring.
 
Sen blev det julafton, och en grym julafton då, hoppas att alla också hade en bra julafton!
 
Såhär såg jag ut när jag började blogga på den här bloggen:
 
Och nudå, jo jag fortsätter, hoppas min blogg kan bli större, hoppas att ni läsare stannar kvar, det är NI som gör så att jag bloggar alla kommentarer, nu kör vi!!
 
Och ja, jag ska bli bättre på att göra videobloggar, ha tävlingar, svara på kommentarer, göra roligare inlägg osv ;)
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Du är en underbar bloggerska och person, hoppas att du lyckas med bloggen och dansen!<3

2012-12-26 @ 18:46:09
Postat av: Thea

Guud vad söt du var när du började blogga!! Och Gud vad söt du är nu. Du har verkligen varit dig själv när du bloggat och inte försökt vara cool eller så. Så det är klart att vi läsare stannar. Du har ju visat att du är en människa som har problem och brister som alla andra. Och inte är någon Barbie.

2012-12-26 @ 19:21:53
Postat av: Saga

Jätte bra inlägg, du verkar så himla snäll & så. Hoppas din blogg växer och blir ännu större, eller jag kan lova att den kommer göra det. Fortsätt vara dig själv, det kommer du långt med. Kram :)

2012-12-26 @ 19:27:59
URL: http://ssagaalhem.blogg.se
Postat av: En person :/

Sånna här inlägg är meningsfulla och bra. Alla andra inlägg kan man bara skita i. Jag känner inte dig, jag vill inte känna dig heller, och jag är säker på att stalkerna där uppe i komentarena inte heller känner dig, men jag kunde inte låta bli att läsa det här långa inlägget för att den var meningsfull.

En kille du inte känner.

2012-12-26 @ 23:15:21
Postat av: Matilda

Hej:) , jo jag undrar på sista bilden i inlägget, då undrar jag om linnena är från hollister eller från nått annat märke?:)<3

2012-12-27 @ 21:42:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0