Tisdag

Hejsan på er!
Är hemma efter en skoldag nu, men i skolan gjorde vi inget speciellt direkt. Efter skolan gick jag hem med Oliver, lite senare ska jag plugga engelska och so, men har igentligen inget kul att skriva om haha, kommentera gärna om ni tycker att jag ska om det ni tycker, kram!

Träning

Hejsan på er!
Idag har jag varit i skolan då, men det var inget speciellt som hände där direkt, haha ;)
Efter skolan gick jag hem med Vendela och Oliver, då skyndade jag mig för sen skulle jag på träning, men nu är jag hemma och ska plugga och lite sånt där.Godmorgon

Godmorgon!
Det här får bli ett snappt inlägg, för jag har lite bråttom. Men iaf jag har vaknat nu och fixat mig lite inför skolan, snart ska jag gå med Vendela till skolan tror ja, men det är iskallt idag, men jag svarar på kommentarerna när jag kommer hem så ni vet, hinner inte nu, men ha en bra måndag! Kram!

Mys

Nu har jag gjort mig lite i ordning för kvällen, har duschat och sådär. Men jag är super glad, statistiken höjs hela tiden, jag får många kommentarer och så. Tack så jätte mycket för ni läser och kommenterar!
Men jag kanske bloggar imorgon på morgonen, kram!Dagens blogg

Är med och tävlar i dagens blogg hos en tjej, var med du också om du vill, klicka här för att komma till hennes blogg! :)

Söndag!

Hejsan sötnosar!
Idag har jag först varit och åkt pulka med mamma och brorsan. Sen åt vi lunch och så, sen var jag med Vendela, och vi har tagit foton både ute och inne, ni kommer få se bilder sen! Men ikväll blir det väl söndagsmys, hihi!

Några bilder från idag, hihi!


Bloggen är klar!

Godmorgon!
Nu har jag vaknat, vaknade ganska tidigt idag, men jag har fixat mig och lite så.
Nu är också min blogg klar, designen och headern är klar och super snygg tycker jag. Så nu kommer jag börja blogga oftare och bättre, för det är roligare när man har en snygg header och design tycker jag, hihi!
Men jag bloggar mer sen, kram!


NY HEADER, VAD TYCKS?

Hej alla Junis läsare, det är jag som har gjort Junis design. Vill du kanske också ha en gratis design? Kontakta då mig på min blogg genom att klicka HÄR  på det understrykna så kan ni bara slänga in en kommentar så fixar jag en design till dig med  :)
 


Lördag

Hejsan!
Idag har jag först haft innebandymatch, sen var jag med mamma och vi fixade lite saker och så. Sen va rjag med Vendela också, vi fotade och lite annat. Men ikväll blir det mys och tv och lite sånt. Ha en bra lördagkväll! ♥


Vann innebandymatchen

Godmorgon!
Är hemma från innebandymatchen nu, och har fixat lite och så, men vi vann med 10-3! Det var kul!
Men nu ska jag och mamma beställa lite kläder, sen ska jag till Vendela, hinner inte blogga mer nu, kram!


Mys

Hej, just nu ligger jag i soffan och kollar på the voice, imorgon har jag innebandymatch på morgonen, så vi får se om jag hinner blogga då, kram!


Fredaaaaaaaaaaaaaag!

Hejsan på er!
Idag har jag ju varit i skolan, och nu är det helg, hihi! Efter skolan skulle jag iväg med mamma, kan inte säga vart jag skulle. Men nu är jag hemma och har fixat lite och satt på mig min one piece, fast jag fryser ändå, inte bra alltså, men hoppas jag blir varm snart iaf.
Men idag är det ju fredag, så ikväll ska vi äta tacos och kolla på the voice, hihi :) Kram!

hihi, jag och sötisen Julia idag, älskar dig! ♥


Godmorgon


Snart ny header och design!


Innebandy snart

Hej!
Idag har jag varit i skolan, vi hade idrott och lite annat, på idrotten spelade vi pingis, badminton och tennis. Det var kul! Efter skolan gick jag hem med Vendela, Maja och Oliver. Just nu snöar det också, hihi!
Lite senare har jag innebandyträning. Kram!

haha, det var ett tag sen nu, men då var det snö, äntligen!

Dagen

Hejsan!
Idag har jag varit i skolan, vi hade lite olika. Efter skolan gick jag hem med Vendela, Oliver och fler från vår klass, och några som inte gick i våran klass, då hade vi snöbollskrig. Men det är så kallt ute just nu, börjar sakna sommaren nu. Men, nu är jag hemma, och ska fixa lite saker. Men ska försöka också att börja blogga oftare och bättre, hihi! Kram!

Tisdag

Hejsan!
Idag har jag varit i skolan, vi hade lite olika.
Efter skolan gick jag hem med Oliver, sen var jag hemma och fixade lite och sånt, sen åkte jag och mamma iväg. Men nu är jag hemma, och ska snart plugga och sådär. Kram!


Innebandy

Hejsan!
Idag har jag varit i skolan, vi hade lite olika, men det har ju snöat så vi hade snöbollskrig, hihi!
Efter skolan gick jag hem med Vendela, Ebba och Oliver, sen fixade jag och Ebba oss för innebandyn, och nu är jag hemma och så, lite senare ska jag plugga och sånt. Kram♥


Söndag

Hejsan!
Idag har jag först varit med familjen. Sen åkte vi pulka, Vendela följde med. Hihi, det var kul! Sen var vi hos Vendela och gjorde lite olika.
Men hinner inte skriva mer nu, kram!


Två bilder från förra helgenVaknade sent

Godmorgon!
Vaknade rätt sent idag, men nu har jag fixat mig lite och så.
Men lite senare ska vi åka pulka. Men nu ska jag plugga lite och sånt. Kram!


Dagen

Hejsan!
Idag har jag ju varit på innebandymatch, sen var jag med familjen, och sen var jag med Vendela, vi gjorde lite olika. Men just nu är jag hemma, och ikväll ska vi få gäster, då ska vi äta middag och så. Men nu ska jag fixa lite och så, kram!


Innebandymatch

Godmorgon på er!
Nu har jag varit på innebandymatchen och det gick bra, vi vann med 7-2! Men nu har jag packat upp innebandysakerna och fixat mig lite och så, ska snart äta lunch också, sen ska jag nog vara med Vendela. Men nu ska jag dansa, hihi. Kram!


Myser med mamma

Nu ligger jag i soffan med mamma och kollar på The Voice Sverige, men imorgon har jag innebandymatch den är väldigt tidigt, kanske hinner blogga då får se, men nu ska jag mysa med mamma, kram!


Fredag

Hejsan.
Idag har jag varit i skolan, vi hade lite olika och så, efter skolan gick jag hem med Vendela, Maja och Oliver och nu är jag hemma. Idag är dte ju fredag också, hihi så ikväll blir det fredagsmys och sådär. Men lite senare ska jag iväg med pappa. Kram! ♥

Torsdag

Hej på er!
Idag har jag varit i skolan, och när vi hade no skulle vi "klä" en burk jag var med Julia och Hedda. Och då klädde vi vår burk med kläder och sådär, sen skulle man få varmt vatten i och man hade en tempratur och mätte hur varmt det blev, sen skulle vi utse en vinnare den som hade varmast vatten. Vi vann, haha, men nu ska jag bäretta om något annat.
Sen på sista lektionen så skulle man skriva om ett utrotningshotat djur på engelska, jag skrev om fjällräven!
Efter skolan gick jag hem med Vendela, Julia, Maja och Oliver, nu är jag hemma och lite senare ska jag iväg med mamma, sen har jag innebandy! Kram! ♥

Mys resten av kvällen

Nu ska jag mysa med familjen och kolla på tv, det här blir sista inlägget för idag så vi hörs imorgon! Kram!


Dagen

Hejsan.
Idag har jag varit i skolan, en vanlig dag kan man säga. Efter skolan gick jag hem med Vendela, Maja och Oliver, vi hade snöbollskrig, hihi! Men nu är jag hemma och ska fixa lite och sen ska jag plugga. Men hoppas ni får eller har haft en bra dag! Kram!


Tränar och läxor!

Hejsan!

Anledningen till att jag inte bloggar så mycket tänkte jag bäretta nu.
Jag tränar massor av gånger i veckan och på helgerna, så hinner inte, men jag älskar att träna! Jag pluggar, jag är rätt så duktig i skolan, hihi, men jag gör läxorna och får rätt på proven och läxförhören. Men sen efter skolan går jag hem alltid typ, och har träningar och är med familjen. Jag är mycket med familjen också. Jag älskar min familj! Men på helgerna försöker jag blogga lite mer.
Men nu vet ni det, kram! ♥


Plugga

Hejsan!
Tänkte bäretta om min dag för er nu.
Idag har jag varit i skolan, slutade tre, efter skolan gick jag hem.
Nu är jag hemma och har gjort lite olika, och nu ska jag plugga mycket har mycket läxor. Men ska fixa designen sen också. Kram!

 


Godnatt

Nu har jag fixat lite och duschat och sånt, men ska fixa lite mer inför imorgon och så, tänkte bara uppdatera lite. Kram!


Måndag

Hejsan!
Idag har jag varit i skolan, vi hade lite olika. Jag, Manda, Maja och Linda spelade fotboll och så.
Men efter skolan gick jag hem med Ebba, sen kom Oliver och hans lillasyster också. Men sen var det innebandy och det var kul! Men nu är jag hemma och ska plugga och duscha lite senare. Kram! ♥
Kommer blogga här nu!

Hejsan.
Kommer blogga här nu, och nu ska jag bäretta lite om mig själv.
Jag är 11 år fyller snart 12, jag är 1.39 cm lång, så är en kort 11 åring!
Jag älskar att vara med familjen och kompisar, och spela innebandy, dansa och motionera!
Hoppas ni kommer gilla bloggen, kram!

Såhär ser jag ut nu!

 


RSS 2.0