Att lyckas

Många skriver, säger att man har lyckats i det man gör. Det kan se ut som " Lyllos dig Juni, du har lyckats i bloggandet, det som inte många gör, jag vill också någon dag lyckas " Då tänker jag, att jag har kommit en bit ja, men jag har ju lång bit kvar. Jag har liksom bloggat sen jag var 9 år, jag har kämpat enda sen dess. Man kan inte förvänta sig en vecka efter man har skapat bloggen att man ska ligga på topplistorna. Det är liksom ganska omöjligt.. Inte helt, men jag tror seriöst att ingen har det.
 
Vissa bloggläsare skriver " Heeeeeeeeej Juni, och en låååång text " Ibland svarar jag för jag tycker det är så gulligt. Och sen blir dom glada och säger " Kan jag få shout out? " Då känns det verkligen inte som om man nyss menat det man sagt. Tänk att följare kan va så viktigt. För två år sen ungefär, nånstans där min kompis hade börjat få följare, då var det viktigt för mig med followers, men nu.. Nejee inte så viktigt.
 
Men det finns super mycket man kan göra för att lyckas eller gå vidare med sin blogg. Och det första är att va sig själv, absolut. Kolla på en blogg och bah det lät bra och göra en egen text om det.. Hur kul är det liksom? Nä, absolut bara va sig själv. Sen i framtiden och du har lyckas, och då har du lyckas med att kopiera, det skulle inte vara så kul, eller hur?
 
Man ska skriva stilrena inlägg, med . , ? ! osv, jag har tränat på det och få in dom sakerna på rätt plats, det krävs övning. Om man inte har det och har skrivit massa  " <333333333 " helt plötsligt, då ser det inte så kul ut att läsa.
 
Ha snygg design, när man går in på en blogg, är designen oftast det första man ser. Om du inte har en snygg design händer det att man inte går ner och läser inläggen, för att kanske designen var för rörig. Så en snygg design är ganska viktigt.
 
Blogga ofta är ganska självklart. Vem tycker det är kul och läsa en blogg som uppdaterar en gång om dagen? Många inlägg så blir det roligare och följa bloggen!
 
Göra olika inlägg, alltså dagens outfit, tips osv. Så man inte gör samma inlägg varje dag.
 
Sen om man är alldeles ny i bloggandet kan man ju ha länkbyten eller länka på facebook. 
 
Ni förstår nog vad jag menar med detta inlägg, och fortsätt kämpa så kommer du säkert nån gång att lyckas med din blogg! :D
 
 

Kommentarer
Postat av: Greta

Vilken fin blogg du driver.
Skulle bli glad om du kikade in min, och kanske lämnade en kommentar.
kram, ha en bra fortsatt dag.

2013-04-11 @ 15:26:07
URL: http://gretaberzell.se
Postat av: Moa

Fina Juni!<3 Du verkar så snäll!

2013-04-11 @ 15:55:51
Postat av: vilma

asbra tips!!! <3

2013-04-11 @ 16:09:25
URL: http://vilmkarin.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag läser Vendela Ströms blogg (vendelaastrom.blogg.se) och din men jag tycker att du härmar henne jättemycket. Rätta mig om jag har fel (det kanske är hon som härmar dig) men hon la upp ett inlägg före dig om någon photoshoot när hon fotade kameran och ett inlägg om att få en bättre blogg (det ser ut som om hon tagit bort det) och på det inlägget skrev du typ samma saker. Det finns fler exempel.Man vill ju inte bli känd för att kopiera andra som du skrev...

2013-04-11 @ 19:56:49
Postat av: Elina

Vilken fin & bra blogg du har! Superbra tips också!
Kika gärna in på min, kram!

2013-04-11 @ 21:37:52
URL: http://eelinaa.devote.se
Postat av: Ebba

Gud vad fin du är på alla bilder! Du verkar så sjukt snäll och roligt. Du driver också en grym blogg.
Kram

2013-04-16 @ 20:29:37
Postat av: Bliona

Hej juni kan du hjälpa mig med eb sak? Jag är rädd att blogga ibland alla mina kompisar vet inte att jag bloggar men det ör för att jag vågar inte beratta till dom att jag har en blogg! Jag är rädd att dom ska säga något eller så men jag vill samtidigt komma lång med bloggen! Hade varit skitsnallt om du hade kunnat svara på den kram <3

2013-07-16 @ 18:02:20
URL: http://Blionakrasniqi.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0