Kommentar

Tänkte ta upp en kommentar jag inte fattar..

" jag tänkte bara säga Juni att jag haft tålamod med din blogg, läst varje dag.
men jag har tröttnat , du uppdaterar jätte sällan, har tråkiga designer,samma inlägg varje dag.
men jag tycker samtidigt att du verkar som en snäll person,jag önskar att du skulle kunna ta åt dig av denna kritiken, för jag menar inget illa.
/ANONYM "

Svar: uppdaterar jag sällan? Jag tycker inte 3-4 inlägg på vardagen är sällan, jag går i skolan också ska du veta. På helgen uppdaterar jag med 5 inlägg ungefär, tycker inte det är sällan? Min design, tråkig? Vad är en rolig design för dig liksom? Okej, nej jag tar inte åt mig faktiskt, för håller inte med ett dugg, och mina andra bloggläsare verkar gilla hur jag bloggar och mina designer, men tack för du sa vad du tyckte :)


Kommentarer
Postat av: alva

Jag tror personen menade att du lägger upp bara "idag-har-jag-gjort-det-och-det" och "på-väg-till-skolan" inlägg och inte sånna här med de fina bilderna som du tar. Jag tycker de är ganska kul att läsa idag har jag osv-inlägg. Jag personligen skulle gärna vilja att du kunde göra lite inlägg med typ naturbilder. Kram du e superfin o duktig!

2013-04-11 @ 17:44:05
URL: http://alviiish.blogg.se
Postat av: Alice

Jätte fin blogg :)

Kika gärna in på min blogg, Kram <3

2013-04-11 @ 18:57:46
URL: http://www.photobyaalice.blogg.se
Postat av: S A N N A

Du bloggar jätte bra! fortsätt med det du gör,för jag tycker du bloggar bra,alltså du gör mycket inlägg,lägger ut mycket bilder (det som är bra). Dessutom så har ju Juni skola också så det tar ju en stund för henne att lägga upp födelsedags videon kanske? ;) men iaf gillar din blogg,kram!

2013-04-11 @ 19:25:01
Postat av: Anonym

Juni menade inget illa fast det kanske lät som det men jag menar att du gör typ vad-jag-har-gjort-idag inläggen hela tiden och 90% av dina inlägg är en text och en bild.
och med headern menar jag att jag skulle vilja ha lite mer färg :)
kram

2013-04-11 @ 21:29:54
Postat av: Isabelle

Hej! Jag gillar din blogg jättemycket. Men min design är så tråkig. Skulle du kunna berätta i ett inlägg någon gång hur man får tag i en design. Det var ju någon annan som gav dig din. Men berätta lite hur man gör! Skulle bli jätteglad isåfall. =D

2013-04-12 @ 14:03:01
URL: http://www.issabellehassis.blogg.se/
Postat av: jessikaaa - FOTO

fin blogg, och du är jätte söt! :D

2013-04-13 @ 19:58:58
URL: http://pphotographer.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0