Lyfter fram en blogg

Det var så sjukt många bloggar jag ville lyfta fram, men kan bara lyfta fram en, kanske börjar med 2 eller 3 sen och bli inte ledsna om det inte är ni, jag kommer ju lyfta en blogg varje vecka! :D
 
Bloggen jag vill lyfta hittar ni HÄÄÄÄÄÄR
 
Om det inte var du, kommentera din eller nåns blogg du vill lyfta fram igen :)

Kommentarer
Postat av: Moa

Jag tycker du ska lyfta fram din bästis Vendeles blogg. Hon gör roliga inlägg och uppdaterat mycket. Hon är verkligen värd detta! Hon har väl redan rätt mycket läsare men fler borde hitta den! <3 vendelaastrom.blogg.se

2013-04-20 @ 15:13:56
Postat av: Anonym

Tycker du ska lyfta fram bloggen sarahills.blogg.se
Hon är 15 år och jättefin. Hon skriver om lite olika men bland annat mode. Jag tror hon skulle ha många läsare - bara man hittar den. Hon uppdaterat mycket och jag gillar hennes blogg jättemycket. Känner inte henne men känner en annan som känner en annan som känner några andra som känner henne lite grann. ;)

2013-04-20 @ 15:18:11
Postat av: Evelina

cuteevelina.blogg.se

2013-04-20 @ 15:40:52
URL: http://cuteevelina.blogg.se
Postat av: Mollie.

åh, juni jag älskar dig helt serriöst!

jag kollade på min statestik som gick uppåt i full fart, först fattade jag inte om det var sant, men sen kom jag på att du lyfte fram en blogg och kollade på din blogg. Jag tackar dig sjukt mycket, du är helt enkelt bäst. ååh, överlycklig.. bölar nästan. tusen kramar och pussar! finis. <333

2013-04-20 @ 16:14:43
URL: http://mollielarsson.blogg.se
Postat av: Ebba

www.bebba.devote.se
Jag vill gärna komma med för min dröm är att få en stor blogg, och jag har redan många läsare men det är ju kul med mer. Jag vill komma med för jag lägger ner väldigt mycket tid på min blogg, ett inlägg kan ta upp till 2 timmar att göra, jag själv tycker att min blogg är bra. Om man är intresserad av mode och skönhet så skulle ni nog gilla min blogg. Kraam!

2013-04-20 @ 16:17:24
URL: http://bebba.devote.se
Postat av: Nova

Hejsan!

Jag är en tjej på 12 år som bloggar om ALLT!
Från min vardag till tankar.
Jag har haft runt 2-3 bloggar ungefär, dock har jag inte nått mitt mål på någon av bloggarna.
Min statistik är runt 20-30 personer per dag, och runt 10 unika besökare. (OLIKA VARJE DAG)
Men jag är inte nöjd med det!
Jag gör ungefär 3-4 inlägg per dag, det beror oftast på hur mitt humör är.

Det är min kusin som fixar mina headers, i programet PhotoShop, dock har vi inte fixat en ny header till mig på denna blogg jag har nu.

Jag gillar verkligen att blogga, det är ju hur kul som helst, right?
Men man vill ju gärna ha några som läser ens blogg då.

HEJS!

2013-04-20 @ 17:10:58
URL: http://novaauthen.blogg.se
Postat av: Linn

Jag är med igen, älskar att du gör de här! Jag bloggar om mode, smink, min vardag osv. Är en tjej som verkligen älskar rosa, haha. Jag älskar att göra designer, har designat några bloggar. Här hittar du mig: linnhagen.blogg.se Kram!

2013-04-20 @ 17:11:04
URL: http://linnhagen.blogg.se/
Postat av: Frida. ~

Jo, hej!
jag har min fotoblogg. Jag älskar att fotografera, jag vill fånga en såndär speciell känsla på bilden och jag älskar känslan när man får en fin bild. Fasta jag har ju inte så många som besöker min blogg, haha. Det är ju lite tråkigt, eftersom att man då bara får ha bilderna för sig själv. Så jag skulle bli sådär supermegaglad om du ville välja mig, haha. Kram!

2013-04-20 @ 17:12:27
URL: http://musiksomlever.blogg.se
Postat av: PepezeN23

jag tycker att du ska lyfta fram min storasysters blogg! hon läser din blogg men jag vet inte ifall hon ser det här!

hon bloggar om sin fritid och jag skulle så gärna vilja se henne på din blogg och hon skulle bli så otroligt glad!!

Tack snälla Juni på förhand

2013-04-20 @ 17:21:45
Postat av: Isa

Hej Juni!
Jag skulle vara sjukt tacksam om du ville lyfta fram min blogg! Men tyvärr på sistone har jag inte haft bra uppdatering,ja. Det har hänt en sak i släkten. Men det skulle vara jätteroligt om du ville lyfta fram min <3

Puss :)

2013-04-20 @ 17:33:58
URL: http://karinisa.devote.se
Postat av: linn

Hej sötaste juni!
Jag har följt din blogg jätte länge nu.
Jag har haft ungefär 5 bloggar då dom varit väldigt dåliga eftersom jag varit 9år typ, men nu har jag skapat en blogg som jag har kvar och kämpar med den. Mina förra bloggar har jag fått hatkommentarer om att jag är ful,att jag inte ska ha bloggen att jag ska ta bort den och mycket mera. Så då tog jag bort den för jag orkade verkligen inte mera med hatkommentarerna. Men som sagt nu har jag en blogg och fortsätter kämpa med den. Jag skulle vilja uppnå min dröm och det är att visa mina kompisar att jag kan bli en bättre bloggare, kanske inte lika stor som dom andra bloggare och dig men nå upp till ungefär 300 besökare,så jag kan jobba mig fram. Men hoppas du väljer mig, tusen kramar från linn.

2013-04-20 @ 17:34:04
Postat av: linn,råkade glöma bloggen..

Hej sötaste juni!
Jag har följt din blogg jätte länge nu.
Jag har haft ungefär 5 bloggar då dom varit väldigt dåliga eftersom jag varit 9år typ, men nu har jag skapat en blogg som jag har kvar och kämpar med den. Mina förra bloggar har jag fått hatkommentarer om att jag är ful,att jag inte ska ha bloggen att jag ska ta bort den och mycket mera. Så då tog jag bort den för jag orkade verkligen inte mera med hatkommentarerna. Men som sagt nu har jag en blogg och fortsätter kämpa med den. Jag skulle vilja uppnå min dröm och det är att visa mina kompisar att jag kan bli en bättre bloggare, kanske inte lika stor som dom andra bloggare och dig men nå upp till ungefär 300 besökare,så jag kan jobba mig fram. Men hoppas du väljer mig, tusen kramar från linn.

2013-04-20 @ 17:34:49
URL: http://mustikkaa.blogg.se
Postat av: Majken

Jag vill lyfta fram min blogg. Den heter Megamajken.devote.se och jag tycker att den är se/läs värd!

2013-04-20 @ 17:40:51
URL: http://megamajken.devote.se
Postat av: Ninii

Jag vill vara med igen, jag he kämpat och håller på o kämpa med min blogg i ett år, jg skulle bli överlycklig ifall du kunde lyfta fram min blogg!
Puss ditt största fan!

2013-04-20 @ 17:45:20
URL: http://www.niiina.devote.se
Postat av: vilma

Hej, ja detta kanske bli ungefär samma sak som jag skrev förra veckan men det klarar ni nogav ;)
Jag började blogga i början av vintern ungefär. Har försökt på alla sätt att få läsare. Har kommenterat runt som en galning på alla andras bloggar för att de kanske ska ta en titt på min.
Samma visa varje gång... de säger att de älskar min blogg och kollar den varje dag och jag blir såklart asglad men det slutar med att jag har 4 läsare varje dag igen och de är mina föräldrar och syskon :(
Försöker och göra varierande inlägg nästan hela tiden men det verkar som om ingen riktigt nappar på det jag gör :(
Min header också.. på tal om att snacka om den... den suger och det är en liten del på varför ingen kollar på min blogg men jag försöker.
Nu ska jag skriva lite om mig själv och min blogg i alla fall :)
Jag är en tolvårig flicka som är ett sommarbarn :) Mina intressen är att sjunga, spela piano, gymnastisera, äta sötsaker!! och att skatea, eller har liksom precis börjar ;)
Jag har åtta syskon och en hund som heter Båtsman och är en labrador. Mina bästa vänner är mina kusiner och båda dom bor väldigt lång bort från mig. Min ena bor i USA och min andra bor i varberg.. alltså det betyder att jag inte får träffa dom så ofta :(
Min blogg handlar om hur jag tar igenom mig vardagen och hur jag hanterar kompisbråk, mitt godissug!! Sen handlar den om mina intressen och att jag går i en musik skola och mina vänner.
Sen handlar den om mina planer när jag blir stor som t.ex att jag ska skaffa mig en elefant och att jag ska resa jorden runt och att jag ska gifta mig med en italiend muskelös man haha!!! Den handlar också om mode.
Just det får inte glömma detta!!! När jag blir stor ska jag rädda världen och jag ska bli upptäckare liksom som typ indiana jones! HAHA!!!
Aja nu vet du/ni lite om mig så skulle betyda guld ifall du valde mig så puss puss på dig! <3

2013-04-20 @ 17:45:43
URL: http://vilmakarin.blogg.se
Postat av: Fanny

Om jag lyftes fram, ah gud kan inte beskriva det! :) www.missisfay.blogg.se älskardig pusssssarrr

2013-04-20 @ 18:16:28
URL: http://missisfay.blogg.se
Postat av: Eliiiin

Min blogg handlar om allt möjligt! Jag har bloggat sen juni men de va på en annan blogg med en kompis. Sen hände de en sak med mellan oss så vi har slutat med den. Då började jag på en egen AGirlsblogg.bloggplatsen.se sen dess har jag bloggat så bra jag kan. Och varje gång man får en minsta lilla kommentar känner man en sån glädje! Och de skulle betyda jätte mycket om du kunde hjälpa mig och känna mer glädje.

2013-04-20 @ 18:17:20
URL: http://AGirlsblogg.bloggplatsen.se
Postat av: pellis.se

Hej, jag är inte så bra på att skriva en lååång text och så, men de vore otroligt kul om du lyffte fram Pellis.se

2013-04-20 @ 19:06:01
URL: http://pellis.se
Postat av: Emma

Jag har haft min blogg ett litet tag, men jag har inte så många läsare, jag vill bli lika stor som dig,jag älskar värkligen din blogg och jag vill så himmla gärna bli en av dom som du väljer ut. Bloggen är min dröm, så himla snällt av dig att göra det här till folk även om det kanske inte blir jag. Tack så jätte mycket om du väljer mig!!!! Kram!<3
Älskar din blogg och är ett stort fan!!

2013-04-20 @ 19:41:00
URL: http://www.emmabremfors.blogg.se
Postat av: jonna

Jag har haft min blogg någon vecka nu. Jag har haft andra bloggar i år. Men jag har inte lyckas. Jag tror inte jag kommer lyckas denna gången häller. Skulle bli så tacksam om jag får en hjälpande hand.

2013-04-20 @ 19:55:46
URL: http://jonnafridense.blogg.se
Postat av: Maja

Jag läser en blogg som jah tycker är jätte bra och rekommenderar jag verkligen till alla. Det är då två tjejer som bloggar, och dom bloggar för att dom tycker det är kul och dom tar nya bilder varje dag med sin kamera så det är kul ;)

Tycker verkligen du ska lyfta fram deras blogg !

2013-04-20 @ 20:21:14
URL: http://www.nattstad.se/moyaacollin
Postat av: Molly

Jag brukar läsa denna bloggen: norarolandsson.blogg.se och jag tycker att den är jättebra och förtjänar att lyftas fram! :) Tror att hon skulle bli väldigt glad! :D

2013-04-20 @ 20:46:12
Postat av: Molly

Jag brukar läsa denna bloggen: norarolandsson.blogg.se och jag tycker att den är jättebra och förtjänar att lyftas fram! :) Tror att hon skulle bli väldigt glad! :D

2013-04-20 @ 20:46:18
Postat av: Ebba

Min och mina kompisars blogg: ryttarliv.blogg.se

2013-04-20 @ 20:52:10
URL: http://ryttarliv.blogg.se
Postat av: Moa

Hej fina Juni! Min kompis har haft en blogg i ca 3 år och den har aldrig blivit så stor! Hon kämpar varje dag och uppdater bra och är sig själv till 100%!! Hennes blogg är superbra och hon skulle bli så sjukt glad om du ville lyfta fram hennes blogg!!! Älskar din blogg!!! <3

2013-04-20 @ 21:50:37
URL: http://Dreamsoffanny.blogg.se
Postat av: Ronja

Min bästa kompis har en super bra blogg som hon kämpar med 27/7! Hon har dock aldrig fått världens bästa statistik..
Viker är synd om man jämför med all tid hon lägger ner på den.. Jag tycker verkligen att hon förtjänar en länkning!
Hennes blogg: mooasfooto.blogg.se !
(Jag har snått hennes mobil, så när hon kommer tillbaka ska hon få se denna kommentaren ;) ) hoppa hon vinner länkningen! Kram!
Mooasfooto.blogg.se

2013-04-20 @ 23:23:35
URL: http://mooasfooto.blogg.se
Postat av: Lisa

Snälla Juni lyft fram min blogg!:)
Det skulle betyda helt sjukt mycket för mig kan typ inte beskriva hur mycket det skulle betyda för mig!
www.lisalundgren.devote.se

Haha nu kommer jag hålla tummarna tills de spricker!:)

2013-04-20 @ 23:29:12
URL: http://lisalundgren.devote.se
Postat av: Bliona

Hejsan! Jag har precis startat min blogg, om jag ska vara ärlig var det inte ens för 5 minister sen jag skappade den jag ska kämpa lika hårt som dig!! Inga hatkommentarer ska få trycka ner någon bloggerska, jag skulle vilja att du lyfter fram min blogg eftersom jag är ny och då kanske folk börjar läsa mer och mer och då vet jag inte hur jag hade tackat dig!! Du har kämpat bra hittills fortsätt bara!! Om Jag inte får några läsare alls tänker jag stänga ner bloggen men tänker försöka först innan jag gör ett misstag<333

2013-04-20 @ 23:29:37
URL: http://Blionakrasniqi.devote.se
Postat av: Amina♥

Aminaks.blogg.se

2013-04-21 @ 10:11:22
URL: http://aminaks.blogg.se
Postat av: Frida

Min blogg handlar om min vardag, Min sjukdom,Mode shopping med mera! :D Jag har haft bloggen sen 2010,

2013-04-21 @ 11:48:45
URL: http://livmedfantasi.blogg.se
Postat av: Jempa

blondinenjempa.blogg.se

För hon är sååå grym och bara bäst ;D

2013-04-21 @ 14:42:53
URL: http://blondinenjempa.blogg.se
Postat av: Ebba~Lisa~Elin

www.rideerz.blogg.se ~•Mode•~ ~•Hästar•~
<3

2013-04-21 @ 15:06:14
URL: http://rideerz.blogg.se
Postat av: Ellen

Hej :)
Jag skulle vilja lyfta fram "ericabackemo.blogg.se" de är en tjej som heter Erica, hon är född 00 (precis som du) och har bloggat väldigt länge, eller länge och länge, över ett år iaf. Hon fotar mycket, skriver mycket, ganska ofta skriver ho längre inlägg om saker som är viktiga, gör henne besvigen eller saker hon tänker på. Ofta skriver hon om hur mycket hon Älskar sina bästa kompisar och pojkväb. Gulligt ;) Men jag skulle tycka de var roligt om fler kunde läsa hennes blogg, för jag blir SÅÅÅ glad när jag läser den. KRAM / Ellen

2013-04-21 @ 20:04:03
Postat av: ida

jag skulle vilja lyfta fram min blogg: http://idahsttokig.blog.se/ ~min vardag & hästar~

Kram Ida

2013-04-21 @ 21:35:14
URL: http://idahsttokig.blogg.se
Postat av: Ebba

Http://humlanebba.blogg.se

2013-04-21 @ 22:29:39
URL: http://humlanebba.blogg.se
Postat av: jenny

hej jag skulle vilja att du lyfter fram min blogg : för ja får nästan inga läsare!

Alla junis läsare kolla gärna min blogg vad ni vill att ja ska blogga om, kommentera gärna vad ja ska göra på min blogg :)

2013-04-22 @ 07:40:26
URL: http://jjeennys.blogg.se
Postat av: Alice - bilderbyalice

skulle vara sjukt awesome om du vill lyfta fram mig! du vet ju själv hur mycket man måste kämpa med sin blogg, så tycker det är super gulligt av dig att hjälpa andra!

2013-04-22 @ 19:12:51
URL: http://bilderbyalice.se
Postat av: Elma

Heej söta Juni! Jag är en tjej som blir tretton år till vinten och håller oxå på med dans. Dansar två gånger i veckan och den senaste bloggen du lyfte fram, Mollies blogg är oxå bra. Bara för Mollie är en ut av mina bästisar. Vill gärna att du lyfter fram min blogg. Det skulle vara jätte gulligt!

Kramis! :)

2013-04-23 @ 23:17:11
URL: http://elmasoder.blogga.se
Postat av: Moa

Skulle vara sjukt kul om du lyfte fram min lilla blogg. Har inte så många läsare längre... ❤❤
Du är grym btw, go girl ❤

2013-04-24 @ 07:12:36
URL: http://mooasfooto.blogg.se
Postat av: Freja Westerlind

Det skulle betyda sjukt mycket för mig om du ville lyfta fram min lilla blogg! Min största dröm är att bli en proffsbloggare men eftersom det finns så många bloggar är det svårt att uppmärksamma den. Jag tänkte att detta skulle vara en chans för mig att locka fler läsare till min blogg där jag försöker variera inläggen så mycket som möjligt. Inte bara skriva vad jag gör utan också ha med dagens outfit, mode, mycket bilder, recept, mina åsikter. Saker jag tycker är kul.

Igår fick jag kommentarer om att jag hade fula ögonbryn och konstiga kläder. Har även fått en del kommentarer om mina ögonbryn irl också. Men vet du, jag tog inte åt mig alls för att om jag trivs i hur jag ser ut och vad jag har på mig så spelar det ingen roll vad andra tycker. Jag vill visa fler personer att man inte ska bry sig om vad andra tycker för det är väldigt viktigt här i livet. Lycka till med bloggen Juni♥

2013-04-27 @ 11:00:33
URL: http://stylebyfreja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0