Lyfter fram

Den bloggen som kommer lyftas fram idag är en grym blogg, med många fina foton!
 
Klicka HÄÄÄÄÄR för att komma till bloggen!
 
Om det inte var du som lyftes fram kommentera dig igen eller om du är ny, kommentera om en blogg du skulle vilja lyfta fram det kan också vara din egen :)

Kommentarer
Postat av: Maja Ledin

Jag har kämpat med min blogg sen 2009, men kommer ingen vart.. Har vart nära att sluta flera gånger men nej, det är det här som jag vill göra! Vet inte vad jag ska säga mer, du har vart min förebild i ett halvår nu. Kanske inte så mke men det här halvåret hat jag lärt mig sjuuukt mke nya grejer. Tack juni för chansen, det betyder mke, DU betyder mke. // nattstad.se/majaledin - en tjej med namnet Maja :)

2013-04-27 @ 11:34:09
URL: http://nattstad.se/majaledin
Postat av: Tindra

Jag är en 10-årig tjej som bloggar om mitt liv.
Jag har inte så många bloggläsare, eller jo, min farmor.
Det hade varit sjukt om du hade lyft fram min blogg! Jag har läst din blogg rätt så länge och du är gryyym! Kramar! :)

2013-04-27 @ 11:36:33
URL: http://tindrass.devote.se
Postat av: Ellen

Älskar att du gör sånna inlägg!
Jag tycker det verkligen det blir roligare om man vet att det är någon som tittar, och ger en bra respons o.s.v. Det är det som är grejen liksom med bloggning! Skulle betyda jätte mycket och få upp statistiken lite för det skulle verkligen hjälpa oss!
Kram!

2013-04-27 @ 11:40:41
URL: http://ellifoto.blogg.se/
Postat av: Molly

Jag och mina kompisar har en varsin blogg. Jag skulle vilja lyfta fram min bästis blogg. Hon är snäll och finns alltid där för en! Hon har haft flera bloggar. Hon fyller år 4 maj och det är en lördag. Jg vill att hon ska få många grattis eftersom hon blir 12 och jag vill att det ska få bra för hennes blogg! Så jag hoppas verkligen att hennes blogg kommer fram! Förresten så älskar hon din blogg och det skulle vara en dröm för henne att du skulle tipsa hennes blogg! :) hoppas hon blir en lyfta fram blogg! Hennes blogg heter- http://isabellavanessa.blogg.se/ ps den URL som står i beskrivningen är hennes blogg! Lycka till allihopa!

2013-04-27 @ 11:47:28
URL: http://isabellavanessa.blogg.se
Postat av: Louise

Hej!
Jag har en väldigt liten blogg tycker jag om man ser på andra bloggar. Du har en väldigt fin blogg och ser upp till dig och den! Jag har inte så många besökare och vill gärna ha lite felr och jag har försökt men nästan allt. Har aldrig liksom vunnit någon tävling eller någon sånt. Är det min tur nu?
xoxo!!! Älskar din blogg!

2013-04-27 @ 12:16:50
URL: http://shinebright.blogg.se
Postat av: Linn

Är med igen! Älskar att du gör dehär!
Jag bloggar om min vardag, lägger ut bilder, och gör designer. Jag tycker de är roligt att göra designer, har gjort ganska många. Men jag har en ganska liten blogg, skulle gärna vilja få den större!

Btw, älskar din blogg!

2013-04-27 @ 12:36:07
URL: http://linnhagen.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag är med igen =)
Jag bloggar om min vardag,Min sjukdom,Mode shopping och massa annat! =)

2013-04-27 @ 12:51:05
URL: http://livmedfantasi.blogg.se
Postat av: jonna

Jag är med.
Vill gärna ha en hjälpande hand så min statistik går upp;)

2013-04-27 @ 12:54:39
URL: http://jonnafridense.devote.se
Postat av: tilda och tuva

vi är 2 syskon som älskar din blogg. Vi vill hjärna ha hjälp att få mer läsare. Vi skriver om vardag,shopping,konståkning och ännu mera. snälla hjälp oss kram

2013-04-27 @ 13:06:31
URL: http://nattstad.se/systrarnasilverborn
Postat av: Matilda

Jag tycker du ska lyfta fram bloggen sarahills.blogg.se
Känner inte henne men hon är jättefin och har en jättebra blogg! Hon är 15 år. Hon brukar uppdatera ofta och bloggar om mode och sin vardag bland annat. Tycker verkligen att fler borde hitta den bloggen för jag vet att hon hade haft många läsare om fler visste att hennes blogg fanns! <3
Länk till hennes blogg har jag skrivit här under kommentaren

2013-04-27 @ 13:39:23
URL: http://sarahills.blogg.se
Postat av: Moa

Jag tycker du ska lyfta fram din bästis Vendelas blogg! Hennes blogg är grym, hon uppdaterar mycket och skriver roliga inlägg. Hon kämpar med bloggen och är verkligen värd en länkning! Älskar henne! vendelaastrom.blogg.se

2013-04-27 @ 13:42:54
Postat av: Anonym

Vill bara säga att jag tycker det e väldigt bra och smart av dig att inte skriva vilken blogg det är när du länkar. För då vill ju alla som skickat in en blogg gå in på länken eftersom dom inte vet om det e deras blogg du länkat elr inte. Om du skrivit vilken blogg det är skulle nog inte lika många gå in på bloggen (men ändå många). ;) Du är sjukt snäll som gör sett underbara vackra juni!

2013-04-27 @ 13:46:14
Postat av: Anonym

Som gör detta*

2013-04-27 @ 13:46:59
Postat av: Ida

Vi är två syskon som bloggar om vårt liv och gör gratis headers!! Vi har inte alls många läsare vi tappar dem hela tiden snälla de vore jätte kul!

2013-04-27 @ 15:38:46
URL: http://elibloggarna.bloggplatsen.se
Postat av: Linn

Hej sötaste juni!
Skriver en gång till igen,fast vet att jag inte har tur men man kan väll alltid försöka några gånger till,och hoppas att du väljer mig.
Jag har följt din blogg jätte länge nu.
Jag har haft ungefär 5 bloggar då dom varit väldigt dåliga eftersom jag varit 9år typ, men nu har jag skapat en blogg som jag har kvar och kämpar med den. Mina förra bloggar har jag fått hatkommentarer om att jag är ful,att jag inte ska ha bloggen att jag ska ta bort den och mycket mera. Så då tog jag bort den för jag orkade verkligen inte mera med hatkommentarerna. Men som sagt nu har jag en blogg och fortsätter kämpa med den. Jag skulle vilja uppnå min dröm och det är att visa mina kompisar att jag kan bli en bättre bloggare, kanske inte lika stor som dom andra bloggare och dig men nå upp till ungefär 300 besökare,så jag kan jobba mig fram. Men hoppas du väljer mig, tusen kramar till dig!

2013-04-27 @ 16:31:04
URL: http://mustikkaa.blogg.se
Postat av: Lollo

Hej juni. Jag har läst din blogg från starten. Och jag har en Ganska så ny blogg, och inte så många läsare, så skulle bli superglad om du lyfte fram MIN blogg. De hade vart som att träffa typ KISSIE!!!!

2013-04-27 @ 17:00:22
URL: http://louiseinez.blogg.se
Postat av: Linnea

Hej finaste Juni! Jag skulle villja lyfta fram min blogg och min kompis Cornelias blogg Nattstad.se/Cornelialoven För hon har en superbra blogg med super bra inlägg. Jag har fått så mycket saker av henne och skulle verkligen villja göra något för henne. Lyft hellre fram hennes blogg än min är du snäll.

Kramis

2013-04-27 @ 17:44:20
URL: http://lixomlinnea.bloggplatsen.se
Postat av: carolina :)

Hej! Jag skulle bli super glad om du lyfte fram min blogg för att jag har bloggat ganska länge (snart 1 år typ). Och mina tittar siffror har gått upp och ner hela tiden. Men jag har ALDRIG fått över 30. Och jag vill verkligen ha en stor blogg, det är typ jag mest vill i mitt liv och jag bloggar minst 2 inlägg per dag för att försöka att få bra tittar siffror :)
Men jag kommer vara med i denna varenda gång du gör en, för jag vill verkligen "vinna" eller vad man ska säga :) Tack, hej då!

2013-04-27 @ 18:29:15
URL: http://carolinaohlund.blogg.se
Postat av: Kajsa Berg

Hej Juni!
Jag har inte läst din blogg så länge men sen jag började är jag fast :) Men jag är en tjej på 12 år som ganska nyligen startat en blogg där jag skriver om min vardag, hästar, mina senaste klädinköp och annat kul! ;) Det skulle vara sjukt kul att bri framlyft av dig! Det skulle liksom bli ett "tecken" på att jag lyckats, du är ju superduktig på sånt :) Kram

2013-04-27 @ 20:30:13
URL: http://www.kajsabergs.blogg.se
Postat av: Alice - bilderbylice

åhh vad roligt! super tack!!

2013-04-27 @ 22:32:33
URL: http://bilderbyalice.se
Postat av: Moa

Hej fina Juni! Jag kämpar med min blogg 24/7 ! Jag skulle bli sjukt sjukt tacksam om du länkade mig blogg! Ha en bra kväll, go girl, du och din blogg äger. Kramisar ❤. Mooasfooto.blogg.se

2013-04-27 @ 23:06:25
URL: http://Mooasfooto.blogg.se
Postat av: Ellinor

Hej Juni! Min blogg är ganska ny och jag har inte så många läsare, så det skulle vara jättekul att bli länkad. Jag bloggar om mitt liv, mode och foto. Din blogg är jättefin! Kram

2013-04-28 @ 14:28:50
URL: http://ellinorsfoto.blogg.se
Postat av: Jenny❤

Hej finis! Jag har ganska nyss startat en blogg, och kämpar för fullt med den! Skulle bli så sjukt glad om du skulle välja min, men jag har typ aldrig tur på sånt, hehe.. Skulle iallafall som sagt bli gladast i världen!
Din blogg äger verkligen ut ALLA! Och du med! ;) Ha det bäst nu!
Kram Jenny❤
www.jennywallinn.blogg.se

2013-04-28 @ 17:09:31
URL: http://jennywallinn.blogg.se
Postat av: Tilda & Sanna

Jag skulle vilja lyfta fram min egna faktiskt. Har den med min bästis och skulle vara Så glad ifall du lyfte fram den. Min dröm är att ha en ganska känd blogg. Detta är isåfall en så jävla bra början<3 puss

2013-04-28 @ 17:15:05
URL: http://nattstad.se/baravi
Postat av: Fannie

Hej fina juni! Jag har följt din blogg otroligt länge och du är min största före bild , du är en före bild för super många personer. Jag har verkligen fastna i din blogg. Jag har haft ungefär 5 bloggar och har tänkt på att sluta jätte länge men jag älskar verkligen att blogga men jag får bara hat kommentarer. Jag försöker verkligen få bort dom ur mitt huvud. Men det är väldigt svårt. Min största dröm är att få en lika stor blogg som dig. Jag har 4 kompisar som jag oftast är med och ingen av dom bloggar så dom vet inte hur de känns. Från början av 2012 så har mitt mål varit att försöka få många unika besökare till 2013 när jag fyller 12 år. Och nu är det bara 16 dagar kvar till jag fyller år men jag har fortfarande bara ungefär 5 unika. Jag har gråtit många gånger när jag har läst hat och nu har jag gjort så jag läre acceptera kommentarer men jag har bestämt mig för att ta bort de och jag ska ta emot hat men jag tänker aldrig ta in dom i mitt hjärta för jag älskar och blogga även fast jag har en sån liten blogg. Och du är så himla modig som skriver om jobbiga situationer du har varit med om. Jag ber inte om att få min blogg tipsad jag vill helst av allt att du ska förstå hur jag känner. Kramar Fannie

2013-04-28 @ 18:51:33
URL: http://fanniebrinley.devote.se
Postat av: Tilde

Jag vill bli lyft! :D Och jag skiter (ursäkta språket) helt fullständigt i att smöra för dig! ;) Du vet att jag gillar dig. That's it <3

2013-04-28 @ 19:58:40
URL: http://tildewinter.blogg.se
Postat av: Lina

hej! jag vill lyfta fram min kompis idas blogg/http://idahsttokig.blogg.se för att jag tycker att hon är en väldigt snäll person som bryr sig om andra & som alltid finns där för en!

Kram Lina

2013-04-29 @ 13:01:52
Postat av: Ida

Hej Juni! Jag hade så gärna velat bli framlyft! Jag lägger ner nästan all den fritiden jag har på min blogg! Jag brukar redigera bilder och försöker komma på egna saker att skriva om! Dessutom ska jag börja skriva push-inlägg! Jag skriver om min vardag och mycket om musik då min högsta dröm är att bli rockstjärna! Jag hade blivit så glad om jag skulle bli framlyft för jag har kämpat med bloggandet i över ett år! Jag skapade dock min nuvarande blogg nyss för att få en nystart! Om du kollar senare ikväll vid kanske halv nio så kommer du se ett push inlägg för mina läsare som är ganska få och jag hoppas att du förstår hur mycket jag vill detta, för jag lägger ner så mycket tid på bloggen och allt! Kram på dig!Min blogg: BlackSkull.blogg.se

2013-04-29 @ 15:59:19
URL: http://BlackSkull.blogg.se
Postat av: Catja

Hej Juni!
Jag har läst din blogg sedan December och den är sjukt BRA! För någon vecka sedan bestämde jag mig för att göra en blogg för jag hade fått så mycket inspo från din blogg. Tyvärr har jag bara några läsare så jag skulle bli jätte glad om du kunde hjälpa mig på traven genom att lyfta fram min blogg!! Du är bäst på de du gör, love you <33

2013-04-29 @ 17:29:11
URL: http://www.catjagrankulla.blogg.se
Postat av: Chay

Hej Juni!
Jag älskar att blogga, att skriva långa inlägg, redigera bilder, fixa headers och se hur statistiken ökar osv.
Men min blogg har inte så väldigt hög statistik och jag vill verkligen få mer så jag kan inspirera folk som du gör:)

2013-04-30 @ 21:51:16
URL: http://www.chaaaay.devote.se
Postat av: Kompizarna

Hej fina Juni. Vi är med i din länketävling. Vi kanske anmälde oss lite försent men jag hoppas värkligen inte att det är för sent. Vi som har den här bloggen (kompizarna.devote.se) lägger ner mycket tid på den. Vi spelar innebandy så som du gjorde. Hoppas att du iallafall kollar in på vår blogg skulle betyda hemskt mycket. Vi har haft den här bloggen som vi har nu och en innan men vi sr inte fått så många läsare än och vi började snart för ett år sen. Kram kompizarna!

2013-05-03 @ 22:56:55
URL: http://kompizarna.devote.se
Postat av: Elin

Älskar att blogga men vill gärna ha fler läsare så din idé om att lyfta fram bloggar är väldigt bra kram Elin

2013-05-04 @ 12:20:00
URL: http://lilajohansson.wordpress.com
Postat av: Elsa

Hej Juni! Jag vill gärna lyfta fram min egna blogg. Jag har precis fått en ny header och börjat blogga på "riktigt". Hade blivit jätte glad om du valde min blogg. Kram fina du!

2013-05-14 @ 15:33:02
URL: http://elsajohnsen.blogg.se
Postat av: Felicia

Skulle du kunne lyfta fram min blogg? Min blogg är helt ny och därför behöver jag läsare ! Inte kul och att blogga utan läsare :/

2013-05-19 @ 21:15:59
URL: http://Nattstad.se/FeeliciaAndersson
Postat av: Lina

Hej söta Juni!
Jag behöver hjälp med min blogg och jag hoppas du skulle vilja hjälpa mig! Jag har bloggat i ca. ett halv år, ändå har jag nästan lika många läsare nu som när jag började. Jag bloggar om smink och om vad jag tycker om saker och ting. Jag gillar att fota,filma och redigera därför lägger jag också in mycket bilder och några videor på bloggen. Själv tycker jag om min blogg, men frågan är om du och alla andra tycker samma som mig? Vore jätte gulligt om du ville lyfta fram just min blogg. Pussar och kramar från mig, Lollislina!

2013-06-28 @ 13:25:57
URL: http://lollizlina.blogg.se
Postat av: Maria

HEj!
Jag tycker att du borde lyfta fram Tildes och Sofias blogg. Dem är sjukt duktiga på att ta bilder och skriver riktigt bra inlägg. Deras blogg är ganska ny så jag tycker att dem förtjänar en liten knuff in i rampljuset :) Hoppas du väljer dem. http://www.uyp.blogg.se

2013-10-02 @ 08:18:56
Postat av: Josefine

Min blogg behöver verkligen ett skutt fram, eftersom jag en ganska lång period innan tog en paus. Så nu är jag back on track, och det skulle verkligen hjälpa.
love /

2013-12-21 @ 19:48:10
URL: http://www.nattstad.se/josefinetornberg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0