Tagga valborg

Hej på er!
 
Idag har jag varit i skolan,k vi hade ju friendsdag, då man var i grupper och skulle göra massa olika aktiviteter osv.. Jag hamnade med Filippa, och flera då.. Men det var kul, vi hade ett bra lag, haha :) Fast det var väldigt kallt idag.. Jag frös hela tiden typ, men efter det hade vi bara en snabb lektion, sen fick vi sluta tidigare, vi slutade 13.10 typ.
Efter skolan gick jag hem med Vendela, Axel och Oliver, jag och Axel gick till mig lite snabbt, han hjälpte mig med matteläxa, hahahah. Sen gick han hem och jag har legat och kollat på film och ätit mellis, råkade tappa min mobil på ett glas också så det gick sönder.. haha.
 
Nu kom Axel och snart ska jag och min familj gå till honom och äta middag sen går vi till majbrasan och så, mer om det imorgon och imorgon är vi lediga också. Och då ska jag med Gröna Lund med några och nån kommenterade om jag kunde komma till Grönan på lördag och det ska jag! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gu va kul att du ska till Grönan,själv ska man sitta hemma. Vill också bo i Stockholm,så fint väder där! Men iaf vars har du köpt din mössa ifrån? Snälla svara,har letat överallt efter en sån. :)

2013-04-30 @ 17:28:16
Postat av: Linnea

ÅÅÅHH DE VAR JAG SOM ÖNSKA ATT DU KOMMA ! KIKA JUNI ! : linneahammar skriver med massor av dina kompisar kooom kik!

2013-04-30 @ 17:41:31
Postat av: yalle

hej finaste juni jag skulle önska om du lyfte fram min blogg nu tänker säker du varför du just ska ta min jag ska försöka svara på den frågan jag har en blogg jobbar hårt för den men har aldrig några besökare alla andra mina kompisar tycker att det är töntigt att ha blogg men det tycker inte jag så finaste kunde du kunna lyfta fram min blogg Mvh//yalle

2013-04-30 @ 21:59:39
URL: http://yallecole.blogg.se
Postat av: Anonym

Ska du dit med Lisa?

2013-04-30 @ 22:11:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0