Bloggen

Känns som jag börjat blogga ganska sällan dom senaste dagarna, ibland har man inte lust och biland hinner man inte, hoppas verkligen ni förstår det. Ibland har jag tänkt på att lägga ner bloggen för ett tag iaf, kommer inte ta bort den verkligen inte, för den har så många minnen i sig. Och nej kommer nu inte lägga ner, kommer kansk bara blogga ibland, ska försöka med 1 inlägg om dan och ibland fler såklart, men ibland blir dom genom mobilen och ibland datorn. Tänk om jag skulle lägga ner den? Nej, har bloggläsare som vart med från första början liksom, känns sjukt att min blogg vuxit så, har legat 1:a på mest aktiva bloggar på blogg.se, hur coolt är inte det? ETTA liksom, för mig är det stort. Har legat som högst 17 plats på mest besökta. NI har hjälpt mig också i detta, dte är absolut inte bara jag, hoppas ni fortsätter läsa och kommentera ändå, läser verkligen alla kommentarer. Förstår om de ibland känns som jag dissar er, för svarar inte på kommentarer så ofta, så förstår. Men tänkte ha en dag varannan vecka eller så att jag sitter och svarar på era kommentarer eller nåt sånt. Ni är liksom världens bästa bloggläsare och kommer inte sluta, kanske bara blogga ibland så ni vet hur det ligger till, och typ 1-2 inlägg om dan ska jag försöka med!
 
Hoppas ni förstår, fortsätt gärna kommentera mycket då blir man mer peppad till att skriva bra inlägg, skriv gärna inlägg som ni vill att jag ska göra också. Ha det så bra :)
 
När jag startade bloggen:
 
Nu:
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Moa

Förstår dig! ❤ Du ska bara blogga när du har tid och lust! Kram

2013-08-27 @ 19:10:45
Postat av: Ronja

Jag förstår att du inte orkar blogga hela tiden. Ibland har man ju inget att skriva om och då skiter man ju i de. Men det är helt okej att du inte bloggar så ofta! Om dina bloggläsare gillar din blogg så ska dom ju ha tålamod tills du lägger ut ett nytt inlägg! ♥

2013-08-27 @ 20:03:49
URL: http://leontinas.blogg.se
Postat av: Isa

Finis ♥

2013-08-28 @ 07:05:18
URL: http://liselott.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0