Svar på avundsjuk person

Nu tänkte jag svara på en kommentar, en väldigt onödig och personen som skrev det är verkligen väldigt osäker.

" Usch och fyfan vad ful!! Mår illa när jag ser dig din b***!!! Allvarligt, lägg ner din blogg...vill du förpesta hela sverige med dig själv? Blä så äcklig du är! Ville bara påpeka...du borde göra något åt ditt utseednde! Annars så kan du lägga dig under täcket och lukta illa din lilla bitch! Btw: Suddig bild. "

Svar: först var du anonym vilket är så jävla fegt, seriöst, och jag kan se ditt ip nummer så jag vet vem du är lilla gumman! Jag märker nu på dig att du är väldigt avundsjuk på mig, vad roligt! Och du är väldigt osäker, att skriva sådär hjälper inte med något, fast jag tror att du tycker min blogg är bra eftersom du skrev sådär, för du kommenterade på MIN blogg och alltså har du läst min blogg, och jag bryr mig seriöst inte ett dugg om du skriver sådär, du förändrar inte NÅGOT. Jag hoppas att du i fortsättningen tänker på var du skriver och bara för att du är avundsjuk skriv inte så! Kram :)

Bara för de lägger jag upp denna bild


Kommentarer
Postat av: Från Mig! <33333

Hej Juni! Jag gillar din blogg, jag ger dig ett tips att ex på den här bilden prutar du med läpparna. (Som du kan göra på andra bilder också.)Du är mycket finare om du inte gör så, din header är jätte fin! Du ler på riktigt där! Kram :)

2013-03-02 @ 10:43:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0