Nu kör vi!

Hej på er!
 
Min uppdatering har inte varit så bra denna vecka, men så blir det ibland, har varit så mycket nu. Men nu kör vi som vanligt igen men många och kul inlägg.
 
Igår: Vi hade ju en sak som heter camp .. men då skulle vi orientera till olika stationer ovh frågelappar. Jag, Vendela, Henkrik och Axel va. Det gick faktiskt ganka bra för oss tycker jag, iv kan kanske vinna. Och den som vinner får sina namn inristat i en pokal. Min klass har vunnit två år i rad så det vore ju kul om vi vann igen.
 
Sen slutade vi 12:30 då gick jag, Vendela och Hedda hem, jag och Hedda gick till mig. Då bytte vi om, sen åt vi lite mellis. Sen skulle vi möta Filip, och vi studsade mest och pratade. Sen skulle jag äta middag, Hedda åt hos oss. Sen skulle jag till mitt dans genrep. Det var 7-9, men det gick bra, när jag kom hem gjorde jag bara mig i ordning och gick och la mig.
 
Men nu idag då, nu ska jag göra mig i ordning, har nyss vaknat. Har historie prov idag, mitt sista prov i 6:an och innan sommarlovet, så det är slönt. Kommer roliga inlägg idag :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0