Svar på kommentar

Du är nu så bortskämd!! Du "kanske" skulle gå på JB konserten (?) sedan så gick du på let's dance, och nu ska du på 1D?? Och du har jätte mycket kläder från hollister , du har varit i USA och du har varit på grönalund!! 
Detta är sååå orättvist!! Du borde vara väldigt glad över allt du får vara med om , och JA jag är avundsjuk !!! :(:( "
 
Svar: Först jag är inte bortskämd, aa det skulle jag för min kompis frågade om jag ville följa med och om jag skulle gått så skulle jag betalat med mina EGNA pengar, som jag tjänat ihop själv.
 
Aa jag går på lets dance, det är för mamma har kompisar på TV4 och då får vi biljetterna gratis.
 
Jag har inte så mycket kläder från hollister? Jag har kläder därifrån ja, men mycket av det har jag betalat själv och annat fått i present.
 
I USA har jag varit, där har ganska många varit, mina förläldrar jobbar och tjänar ihop pengar till det och dessutom betalar ju inte vi för att bo på hotell, vi bor ju hos kompisar där.
 
Gröna Lund, jag har köpt mitt guldkort nästan hela för mina pengar.
 
Då undrar väl ni hur jag får pengar? Jag går ut och säljer jultidningar på hösten/vintern, jag får månadspeng om jag städar och sånt.. Sen kan man ju gå ut och sälja majblommor eller tullpaner :) 
Ville bara att ni skulle veta.
 

Kommentarer
Postat av: Aila

Så bra svarat Juni, älskar dig och din blogg.;*

2013-05-10 @ 13:32:05
URL: http://Aila.webblogg.se
Postat av: mevida.blogg.se

Fint skrivet ❤♥❤♥ kolla gjärna in på min blogg nån?

2013-05-10 @ 13:48:03
URL: http://mevida.blogg.se/
Postat av: Josefine

Ta inte åt dig av alla som bara är haters och inte har någon hjärna. Alla tror på dig Juni och dina inlägg är verkligen jättebra. Dem som kommenterar såna grejer är bara avundsjuk på dig och vågar inte säga ett skit i verkligheten. Jag ville bara att du ska veta att du är så älskad av många och ge aldrig upp! Kram

2013-05-10 @ 13:52:29
URL: http://jossanochteddi.blogg.se
Postat av: Anonym

Du som heter dedu är så jävla dum dina inlägg är så tråkiga inlägg och så om du tycker det sluta läs hennes blogg den är bra ! jag tycker att det är den bästa så ta inte åt dig sånna här inlägg !

2013-05-10 @ 13:58:31
URL: http://sarayusuf.blogg.se
Postat av: Anonym

kommentarer* hihi

2013-05-10 @ 13:59:36
URL: http://sarayusuf.blogg.se
Postat av: Moa

Bra svarat! <3 Kram

2013-05-10 @ 14:21:16
Postat av: Love you Juni!

Har du pojkvän? Hoppas du kan svara!

2013-05-10 @ 15:10:16
Postat av: Emma

Det är ju inte precis dyrt på grönan! lol

2013-05-10 @ 20:19:38
URL: http://emmaelina.blogg.se
Postat av: Linnea

Hej! Detta är inte till dig Juni utan alla som skriver hat-komentarer. Asså seriöst! Vart vill ni komma? Om ni nu tycker att hennes blogg e så dålig så SLUTA LÄS DEN! Blir så himla irriterad när jag ser det. Fattar ni inte att Juni också har känslor? Lägg ner. Om ni fortsätter så kanske Juni inte orkar mer och lägger ner bloggen. Skulle ni bli nöjda då eller? Vi som faktiskt gillar bloggen skulle bli så sjukt ledsna. Och varje hat-komentarer är ju nästan likdana. -Din blogg är inte bra och blablabla. Du är inte värd dom Juni. Jag tycker att du löser dom väldigt bra. Men att behöva svara på hat-komentarer en gång i månaden typ är verkligen inte det roligaste!

Till dig Juni vill jag säga - Du har så sjukt bra blogg. Du är min förebild och nån gång i livet hoppas jag att jag också har en jätte känd blogg!

Puss o kraaaaaam

2013-05-12 @ 11:15:46
URL: http://lixomlinnea.bloggplatsen.se
Postat av: hej

One direction slutade TREA!

2013-05-12 @ 13:54:41
Postat av: Nowa!

Om dom ska käfta upp sig så där kan dom hålla käften! Du är jätte fin och gör alltid roliga inlägg du klär dig bättre än alla ja vet! Din blogg är bäst! Dom som skriver sånt som dom är avundsjuk på dig för att du har allt som dom inte har! Dom är feg som sitter bakom en dator mobil eller annan skärm och tror att dom är något! Du hade ett bra svar och du ska vara glad att du är du och att dom är dom! Försök inte bry dig men ja vet att det ät jobbigt men du kan testa! Dom är dum i huvudet och du är smart! Om dom vill vara töntig och skriva dumma saker så låt dom vara dom kommer sluta hoppas jag💗 kram!

2013-05-15 @ 21:46:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0