Tvångstankarna och annat

Det var jobbigt att göra videon och prata om det..


Kommentarer
Postat av: Frida

<3

2013-05-15 @ 21:37:20
Postat av: Moa

Gud vad starkt och modigt av dig att berätta vackra Juni! ❤ Jag är också sjuukt orolig för att jag eller nån i min familj eller så ska dö. Jag förstår hur det känns och jag hoppas sjukt mycket att dina tvångstankar försvinner snart! Du är en så otroligt snygg tjej och din blogg är grymt bra! Du har så otroligt fina kläder också! Du verkar vara hur snäll som helst, du har så många kompisar❤ Jag älskar dig Juni, din blogg är min favoritblogg! Läser den flera gånger om dagen❤ Du är sjukt duktig som har en sån stor blogg fastän du bara är 13 år! Tänk vad stor den kommer vara om 5 år då! Du bjuder på dig själv och är världens finaste och bästa! Jag hoppas verkligen du mår bättre snart! ❤ KRAM

2013-05-15 @ 21:49:07
Postat av: Cajsa

Jag förstår dig Juni <3 Jag är 15 snart o när jag var mindre så vågade inte jag vara ensam hemma för att jag trodde att någon skulle bryta sig in o typ mörda mig, blev livrädd för varenda litet knak i golvet, knäppt jag vet.. Och sen så tänkte jag att efter döden, vad händer då? Är allt över då?
Bara fokusera på allt roligt och på nuet, jag förstår att det är svårt <3
FINNS FINIS<3

2013-05-15 @ 22:33:47
Postat av: Mathilda

Så sjukt stark av dig att göra denna videon! Jag förstår dig! Jag har också typ tvångstankar, fast jag är orolig hela tiden och så fort jag hör något om kidnappningar, mördare, våldtäkter osv. så får jag svårt att andas. Jag har någon sorts stress som sätter sig på min andning. De hindrar mig från att göra blogginlägg, göra roliga saker precis som med dig! Du är en stark tjej Juni! Fortsätt med de du gör! <3

2013-05-16 @ 07:24:10
URL: http://ponnymathilda.bloggplatsen.se
Postat av: Daisy

Hej Juni! Dina tvångstankar tyder på att du bryr dig mycket om andra. Jag förstår att det är jobbigt.... Jag vet själv hur det känns. Jag har inte sånna tvångstankar, men jag hade när jag var liten ungefär i 6 årsåldern. Du är väldigt modig å stark som gör en video å berättar hur du känner. Alla dina läser samtligt mig bryr sig om dig så jag hoppas att du vet att vi förstår hur du känner å att du får stopp på dina tvångstankar, det är det viktigaste. Fokusera på allt roligt å försök att spendera så mkt tid med din familj å dina vänner så mycket som möjligt. Hoppas du för ordning på allt å att du mår bättre snart puss å många kramar från /Daisy en av dina bloggläsare! <3 :)

2013-05-16 @ 16:20:54
URL: http://Daisymm.bloggplatsen.se
Postat av: Anastasia

Vi kommer alltid finnas för dig! Jag vet hur det är, har som sagt själv de. Jag älskar dig o din blogg Juni, du är stark och modig som tar upp detta, det är inte alla som gör det! Du är bäst Juni, inte bra, BÄST! Du är egentligen MER än bäst! Du har så många fans därute och vi älskar det du gör! Fortsätt med det du gör! Strunta i alla haters, ignorera dem!

Älskar dig Juni, kraaam ❤❤ Hoppas du läser det här!

2013-05-16 @ 18:00:37
Postat av: Zanna

Du är grym Juni och vi stöttar dig fortsätt med det du gör älskar dig puss <333

2013-05-17 @ 07:05:35
Postat av: Anonym

Hej Juni!
Jag förstår exakt hur du känner dig och jag vill att du ska få veta att jag finns om du behöver prata om tankarna. Jag har varit med om det du är rädd för. Jag har förlorat min mamma, pappa, farfar och farmor. Min morfar är också död men jag har aldrig träffat honom och min mormor är döende. Varför jag berättar detta är för att du är just rädd för detta!
Jag känner inte dig men mina kompisar gör och du har nog ingen aning om vem jag är. Men ibland kan det vara skönt att skriva ut till någon som är med om det man själv är rädd för, om du förstår vad jag menar? Du kan ju bara skicka iväg ett mail till mig om du vill skriva lite mail med mig.

Ha det bra!

2013-05-18 @ 11:55:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0