Dagarna

Hejsan!
 
Förlåt verkligen för uppdateringen. Kommer börja blogga bättre på lördag ungefär! Men tänkte berätta om dagarna nu i veckan och så.
 
Måndag: Det var skola och Carro hade sovit över söndag till måndag och vi skulle vara utomhus vid en strand och östersjön. Det var verkligen iskallt där men det gick bra ändå. Vi gjorde sånna här utomhus övningar eller att sätta upp vindskydd, göra eld, leta efter saker i vattnet, grilla korv och sånt. Efter det gick vi till skolan igen och hade lite lektioner och pratade om det och fick svara på frågor och sen pratade vi om nästa dag. Efter skolan gick jag hem och tog det lugnt.
 
Tisdag: På tisdagen skulle vi till stan och slussen. Där skulle vi gå en stadsvandring och vår lärare skulle berätta om saker när man gick. Det var också kallt och det regnade men det gick bra ändå. Sen när vi kom till skolan skulle vi skriva en uppgift om det som skulle betygdömmas. Tänkte typ att hur ska det här gå och att det betygdöms. Haha men det gick faktiskt bra ändå. Efter skolan var jag med Wilma och Astrid. Sen gick jag hem och skulle på träning och sen tog det lugnt.
 
Onsdag: Då skulle vi börja fixa för öppet hus som vi ska ha idag, alltså torsdag. Man fick välja om man ville fota eller göra en film om vatten och miljö. Jag, Astrid och Filippa var i en grupp och vi skulle fota. Och man fick åka vart som helst och fota och göra lite vad man vill då vilket var skönt. Så vi gick en bit från skolan och fotade sen gick vi hem till mig för att hämta min dator så vi skulle kunna redigera bilderna vi tagit. Sen gjorde vi lunch och kollade på pll. Alltså vad spännande, fast det var läskigt. Sen gick vi tillbaka till skolan och då slutade vi typ om 45 minuter så då visade vi bilderna för vår lärare och hon tyckte om dom. Efter skolan var jag med Carro och Wilma och vi pratade mest och sen hade jag träning och när jag kom hem så tänkte jag kolla på Bonde söker fru men det blev inte så.
 
Torsdag: Alltså idag. Idag har vi först skola sen öppet hus. I skolan kommer vi mest fixa allt för öppet hus, fika, fotorna, allt sånt. Sen stannar nog dom flesta kvar i skolan och väntar på att öppet hus börjar, det börjar ganska nära tror jag. Berättar mer om det när jag haft det :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0