Jag och Carro ska

Godmorgon!

Idag ska jag och Carro på läxhjälpen i skolan som börjar klockan 8 då kan man typ göra klart läxor och om man ligger efter och sånt, vi känner oss duktiga som gör det och går dit, haha :)

Efter skolan ska jag till min gamla skola som ligger 3 min ifrån min nya om man går haha och träffa Sofia då ska vi åka och köpa presenter till Hedda för att hon har fest ikväll som vi ska på :)

Nu ligger jag jag myser med Leo :)Kommentarer
Postat av: Alva

Hej finaste Juni ♥♥ Har en fråga... ♥ Du får gärna svara på denna kommentar i ett inlägg ♥ Men det är så att vi ska skaffa en hund. En cockerpoo som Leo är ♥ Leo är verkligen hur söt som helst ! ♥ Skulle du kunna lägga upp en video på han ? ♥♥♥ Men när vi ringde till en Cockerpoo uppfödare sa hon att hennes hund skulle ha ungar i vår. Och hon sa att hon nästan inte visste någon i hela sverige som har ungar nu och som inte är sålda ♥ Min fråga är : När du köpa Leo ♥ , Var köpte du han ? ♥ Köpte du han på en kennel eller hos en uppfödare ? ♥ Och isåfall, Vet du om Leo har några syskon som inte är sålda och isåfall var de finns ♥ För vi är jätte sugna på att skaffa hund nu och inte i vår ;) Skulle vara jätte snällt om du svarade på denna kommentar ♥

Kraaam Alva ♥

2013-09-14 @ 16:02:03
URL: http://alvak.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0