Åre

Haha vet inte vad ja gör på slutet, typ en blandning av dans och att komma fram


SPORTLOV

Godmorgon!
 
Jag fick sportlov igår! Så skönt, dock var jag så förskyld att jag va fundersam på att gå till skolan igår men jag gick ändå för att ville inte missa sista dagen och då skulle vi ju såklart va ute typ hur länge som helst och det snöregnade alltså och vi blev hur blöta som helst så jag och Emilia sprang hem til mig för att byta om och värma oss. Sen fick vi skynda oss tilbaka till skolan och nu är jag ännu förskyldare. Men efter skolan igår så gick jag och Emilia till mat affären och köpte lite saker, vi skulle göra en överrasknings fest till Carro som fyller år om3 dagar. Men både jag och Emmi är i Åre då, men då fixade vi massa, bakade tårta, gjorde lite fint osv. Sen kom Carro och jag och Emmi gömde oss så skulle vi skrämma henne och dte blev faktiskt bra. Sen hade vi dte mys resten av kvällen!
Men ja nu är jag förksyld och hostig och jag ska liksom till Åre imorgon, hoppas jag är lite bättre då :)
 
I somras
 
 

Födelsedagsbarn om 4 dar


Romme med klassen

Hejsan!
 
Igår var jag i Romme med klassen, det va så kul och tänkte berätta om dagen igår nu.
Hade satt alarm på halv 5 på morgonen men vaknade före 3 på natten, haha. Men fick ja skjuts till skolan och då träffade jag alla och jag satt brevid Wilma på bussen. Vi hade köpt och fixat frukost, vi hade godis och kaffe med oss, så mysigt var det. Vi kollade på film och pratade och sånt. Sen när vi var framme började jag och Wilma åka direkt eftersom jag har egna skidor och stavar och Wilma hyrde där vi bor. Sen åkte vi typ med alla i klassen och det va så kul. Sen på bussen hem sjöng alla tjejer på bussen nästan och kollade på film och sånt. Kom hem vid 20 över 7. Då åt jag middag och så. Det var dagen och ni har fått en liten video från dagen :)
 
 
 
 

ROMME

Grym dag i Romme och på 2:15 typ ser man mig tappa min stav i sitt lyften hahahaha


3 månaders haul

Har inte redigerat den eller något sånt och jag är hes för att jag har varit förskyld och förlåt att jag håller på med håret! :)


Glad alla hjärtans dag
Hemma idag med

Godmorgon!
Är hemma idag också för att jag är förskyld, har ett so prov idag som jag hade pluggat stenhårt till, haha men ska göra det på fredag bestämde jag nyss med min lärare. Najs eller? ;) Haha, idag hitills har jag suttit och rensat och fixat med alla mina albums på min macbook och sånt. Nu lyssnar jag på musik medans jag bloggar.
Imorgon tror jag ja ska till skolan, har läsföreståelse test i spanska och hörföreståelse i spanska och hörförståelse skulle jag egentligen gjort i fredags men då hade jag utvecklingsamtal och nu skulle jag gjort det igår men då var jag ju inte i skolan så ja, mycket nu. Men det här är sista riktiga veckan i skolan, sen imorgon och fredag är bra dagar alltså. Nästa vecka ska min skola till Romme på måndag (för er som inte vet är det ett skid ställe där man åker skidor) då går vi typ upp vid 04 på morgonen sen åker till skolan och åker dit, skit kul är det. Har tänkt på om jag ska åka snowboard eller skidor, men det blir skidor nu! Sen har vi projekt vecka resten av veckan och dom veckorna är faktiskt helt okej roliga, haha.
Nu kommer lite bilder från i januari! :)
 
 
 

Planering

Godmorgon!
 
Vet att min uppdatering inte är bra just nu men vet att jag alltid säger det också så ska inte säga det mer nu, alla vet säkert vad det beror på, skolan. Det blir ju bara mer och mer skola ju äldre man blir så det är bara att ta in, haha men just nu går det faktiskt bra. Idag är jag hemma för ja är sjuk, alltid när jag är lite sjuk typ förskyld brukar ja gå till skolan ändå men idag fick ja inte gå till skolan faktiskt, är jätte förskyld. Men annars mår ja bra. Jag funderar på en sak, eftersom ja bloggar ganska dåligt kan ja börja göra mer videos? Så jag ändå håller kontakten med er liksom, sluta inte läsa bloggen kommer fortsätta blogga men ni förstår. Jag har en videokanal på videofy.me där jag heter Juni Carlstoft och har haft den sen ja var 9-10 år. För er som itne vet vad det är är den som youtube fast videofy ni kan ha den appen också för att kunna uppdatera så kommer mina videos upp då säker ni på videofy på app store och sen när ni ska följa mig på det söker ni på Juni Carlstoft. Så nu kommer det börja komma upp videos, har en stor haul på gång. Hoppas ni kommer tycka det här går bra :)
 
 
 
 
 

Skola nu
Oseriös video


Uppdatering

Hejsan!
 
Vet att min uppdatering inte alls är bra just nu men jag skyller på skolan som jag gjorde förut sen tränar jag ju och är med kompisar men skolan tar nog mest tid. Det är sååå mycket läxor och vill liksom ha bra betyg. Men jag ska iaf försöka bli bättre på att göra lite inlägg oftare kanske inte varje dag men ni förstår :)
 
 
 

RSS 2.0