SPORTLOV

Godmorgon!
 
Jag fick sportlov igår! Så skönt, dock var jag så förskyld att jag va fundersam på att gå till skolan igår men jag gick ändå för att ville inte missa sista dagen och då skulle vi ju såklart va ute typ hur länge som helst och det snöregnade alltså och vi blev hur blöta som helst så jag och Emilia sprang hem til mig för att byta om och värma oss. Sen fick vi skynda oss tilbaka till skolan och nu är jag ännu förskyldare. Men efter skolan igår så gick jag och Emilia till mat affären och köpte lite saker, vi skulle göra en överrasknings fest till Carro som fyller år om3 dagar. Men både jag och Emmi är i Åre då, men då fixade vi massa, bakade tårta, gjorde lite fint osv. Sen kom Carro och jag och Emmi gömde oss så skulle vi skrämma henne och dte blev faktiskt bra. Sen hade vi dte mys resten av kvällen!
Men ja nu är jag förksyld och hostig och jag ska liksom till Åre imorgon, hoppas jag är lite bättre då :)
 
I somras
 
 

Kommentarer
Postat av: Isabella

Vad hände med din blogg junicarlstoft.se ? helt plötsligt gick det inte att gå in på den och ja har letat efter din 'nya' blogg så hittade ja den här, det har tagit typ 2 månader att hitta din nya blogg? men vad hände? du tappar väl enmassa läsare?

KRAM! <3

2014-02-26 @ 11:58:02
Postat av: Anonym

Gud vad fin du är ❤️😍 vire gulligt om du kunde kolla in min blogg och kanske lämna en kommentar❤️ A true varlstofter here ❤️❤️ Love you juni du är världens finaste ❤️ Du gör mina dagar, att se ditt underbara leende värmer mig enda längst in i hjärtat, tänk vad tur vi svenskar har som har dig och the fooo i samma land bättre kan det inte bli... Eller jo, du kan ju följa mig på min och min kompis fanpage till the fooo, foooweek heter den, och nu wilma kan du sluta drömma och fortsätta sova och.... Drömma😂😂

2014-03-06 @ 00:59:52
URL: http://twixie.devote.se
Postat av: Wilma

Kommentaren ovanför är av mig ❤️

2014-03-06 @ 01:00:45
URL: http://twixie.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0