Tisdag och romme

Hejsan!
 
Idag har jag vart i skolan, hade olika lektioner, började halv 10 och slutade 14:25 typ. På vår mentorstid idag fick vi veta att vi ska till Romme 17 februari för er som inte vet vad det är så är dte ett ställe där man åker skidor, har åkt dit varje år med skolan sen jag gick i 4:an och har kunnat åka skidor sen jag var typ 4 år då kunde jag väl åka lite mer ordentligt men nu även åker jag snowboard också men iaf i min förra skola gjorde vi också det och det är bra att dom gör det här med! Sen har jag även prov i samhällskunskap 12 februari, haha. Och idag hade jag matte prov som gick väldigt bra faktiskt! Höjde mig faktiskt i matte nu i 7:an i betyg. Men efter skolan var jag med Alice och Carro och vi va hos Alice och åt mellis, spelade wii och pratade och sånt. Ikväll ska jag kolla på Paradise hotel och plugga samhällskunskap, läsa några sidor ur en bok.
 
Har funderat på att göra min blogg grej lite större snart, mina föräldrar säger att jag har bra chans till att göra min blogg till nåt större och börja tjäna mer pengar än vad jag gör och sånt! Och förresten har jag massa tävlingar på g just nu, vad tycker ni? :)
 

Ahahah


Vill ni se bilder från photoshooten?

 
 

Mys outfit

Mys outfit hos Wilma igår

Tröja: Ralph Lauren
Mjukisbyxor: HollisterNu funkar det igen

Godmorgon!
 
Verkligen förlåt för uppdateringen, men nu har jag faktiskt några andledningar först i veckan funkade inte det att gå in på min blogg, jätte många trodde nån raderat den eller så, jag visste inte heller vad som hänt så jag satt och mailade runt massa men då sa dom att dom kunde fixa såhär så länge så min blogg har blogg.se så länge. Och sen har jag ett matte prov och plugga till och lite sånt men mest var det för bloggen funkade inte.
Men nu funkar allt och jag ska börja blogga bättre igen :)
 
 
 
 
 
 
 

Vår frukost och lite av dagen


Thailand haul

Jag spelade in videon precis när jag kommit hem från Thailand, den är lite sent upplagd och det var en tröja som inte kom med som va i tvätten. Och jag ser sådär ut på videon men strunt i det :)


Nacka Forum

Hejsan!

Ska berätta om veckan sen men nu tänkte jag bara säga att jag Wilma, Carro ska till Nacka Forum nu, så kom gärna fram om ni ser mig, blir jätte glad :D sistah

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Täny centrum

Hejsan!

Nu ska jag, Wilma och Carro till Täby Centrum, så ni får gärna komma fram om ni ser mig! Ska nån av er dit? :)Mina finaste

 

Finest

Fick denna kommentar för en stund sen.
 
Hej! Jag har nominerat dig på finest.se :) Lägg upp här på bloggen så att fler kan rösta på dig<3 "
 
Svar: Hej! Nej vad gulligt av dig, det är stort och det värmer. Jag vet var finest är för nåt men har aldrig liksom tänk att bli nominerad dit. Tänk vilken grej att vara nominerad i det. Men jag förväntar mig faktiskt inget av er, ni är världens bästa bloggläsare och ni får såklart rösta om ni vill vilket skulle betyda mycket. Det skulle va hur kul som helst att vara nominerad men förväntar mig inget, ni får gärna skriva om ni röstar iaf. Kram :)
 
 

Junis design

Hej allihopa!
 
Alice här, det är jag som har gjort Junis design. Jag hoppas verkligen du blev nöjd Juni! Då jag väl är här och skriver så tänkte jag länka till min blogg HÄÄÄR eller på länken där nere som ni jätte gärna får kika in på, ha en bra dag så hörs vi väl någon gång, pusspuss!
 
alicelindqvist.se
 
kör lite ego och bjuder på en bild på mig hihi!

Bilder från Thailand

 

Första dagen efter jullovet

Hejsan!
 
Idag var första dagen efter jullovet för mig. Den var faktiskt sjukt bra, det var seriöst kul. När började ni? Om ni har börjat hade ni en bra dag? Efter skolan så var jag med Wilma och Carro vi skulle sova till imorgon men vi gör det imorgon istället. Dom har åkt hem nu och imorgon är det skola igen och ska till studion med Kajsa tror jag efter. Ikväll ska jag kolla på paradise hotel :)
 
 
 

Svar på kommentar

Hej Juni! 
Jag går i din skola och det är jättemånga av mina kompisar som älskar din blogg (självklart gör jag också det). Om vi sitter i "stora" matsalen så vill de flytta in till "lilla" matsalen bara för att du sitter där. Och om du hämtar vatten/tar en macka så går de också dit typ. Så du har fans i din skola! :) De undrar om man får komma fram i skolan också och säga hej. Får man det eller tycker du att det är störande? Kram "
 
Svar: Hej! Nej vad gullig du är! Det är klart ni ska komma fram, tycker absolut inte det är störande, mycket roligare att ni kommer fram än att stå och stirra, tycker ändå det är så obehagligt haha. Så kom fram om du vet på vilken avdelning jag går så kom dit. Bits inte. Kram :)
 
 
 

Igår

Godmorgon!

Förlåt att jag inte bloggade igår men igår var jag på bio med Axel Anton och Carro och vi såg Sune på bilsemester och William, Kajsa och Feline var hur duktiga som helst. Sen vid 9 kom Jempa hit för hon skulle sova över och vi vaknade nyss, seriöst vad sent, typ det längsta jag sovit till, klockan är 1 och det är skola imorgon också så nu 
går vi upp och gör nåt kul med dagen., hoppas ni får en bra dag!Stan idag


Gallerian

Godmorgon!
 
Idag ska jag till Gallerian med Carro, ni får gärna komma fram om ni ska dit och ser mig, tycker det är så obehagligt när nån bara stirrar så blir skit glad när ni kommer fram och kan självklart lägga upp bilderna här om ni vill. Men vi ska iaf shoppa lite och sen ska vi även hälsa på min moster som jobbar på Sephora, sen sover Carro här ikväll :)
 
 
 

Tävling

1.Följ Lyko på instagram, @lykose
2.Kommentera klar på både min och fridas blogg, större chans att vi hittar dig lättare då. min blogg: junicarlstoft.se, fridas blogg: fridiania.blogg.se
 
Extra chans:
Följ oss på instagram ; @fridalarssonb & junicarlstoft
Lägg ut bilden ovanför på instagram samt tagga mig, Frida, lyko samt #fridalarssonbjunicarlstofttävling.
Prenumerera på våra youtube kanaler: Frida Larsson Berglund & Juni Carlstoft
 

Thailand

Nu tänkte jag berätta om hela Thailand resan.
 
Vi åkte ganska tidigt på morgonen på julafton alltså 24 december. Kom fram dagen efter eftersom det är 6 timmars tidskillnad där. Då väntade våra kompisar på oss när vi kom fram och ja vi kom typ fram på kvällen så vi fick vårt hus som vi bodde i och packade in sen gick till resturangen med våra kompisar och åt middag. Ska inte berätta varje dag i detalj men ja vi hade super kul, vi badade, surfade och så. Sen har ju jag hållt på att ta mitt dykcertifikat och då skulle jag och min kompis, hennes syster och mamma gå ner från stranden med vår dyk grupp typ och göra lite övningar och simma lite och dagen efter skulle vi upp tidigt och åka ut med en båt med massa andra för dom skulle snorkla vi åkte typ båt i 4 timmar men när vi kom fram dök vi första dyket och det gick bra och vi kollade på alla fiskar. Sen skulle vi göra nästa dyk och det var sista dyket tills jag hade ceritfikatet Open Water Diver heter det och det gick bra. Sen när vi skulle hem var dte verkligen storm på havet så då stannade vi och det var massa prat och så. Sen sa dom att vi skulle få övernatta och då hade dom fixat tält på en ö, det bodde flera där och det fanns en resturang och ett shopping ställe faktiskt så vi shoppad elite där, haha. Det kommer en Thailand haul så ni vet. Men då sov vi där sen sa dom att vi skulle upp klockan 6 på morgonen då gjorde vi det och det var fortfarande lite storm sen sa dom att vi skulle vänta i 2 timmar då gjorde vi det och då var dte några i vår grupp som skulle ta flyg och sånt samma dag så dom fick åka paradise hette det. Men vi andra skulle till en annan ö så då kom en båt och körde oss dit och det var en liknande ö med lite shopping och resturang och sen därifrån så sa dom att vi kunde åka hem nu så då gjorde vi det. Vilket äventyr, haha. Och vi hade ju inga kläder med oss alltså vi åkte ju dit i bikini och sånt och inga tandborstar och sånt. Men när vi kom hem så åt vi middag sen var det nyår och det var superkul och ja. Sen fortsatte vi bada och dom som körde båten blev vi typ kompis med sen alltså jag och Astrid och dom gav oss armband och sånt, haha. Sen igår åkte vi hem och vi kom hem inatt. Det var min Thailand resa och det har varit super kul och det kommer snart bilder och haul. Kram :)
 
 
 

Flygresan till Thailand

Flygresan och lite andra videos från Thailand


Igång igen

Hejsan!
 
Vet att min uppdatering har vart super dålig. Men jag kom hem från Thailand inatt och har bestämt att komma igång med den, harmassa tävlingar på g och självklart ska jag berätta om thailand och hur vi blev strandsatta mitt ute på en ö utan packning eller något. Det ni ;) Kommer massa bilder också! Vad säger ni? Ni får gärna sprida på instagram att jag är igång igen. Kommer massa inlägg under dagen :)
 
 

GOTT NYTT ÅR

 
 
 
 
 

RSS 2.0