TMI tag


Mars favoriter


Presenter från mamma och haul

Presenter från mamma när hon var i Miami och liten haul


Ägg challenge del 2


YOUTUBE KANAL

IN OCH PRENUMERERA PÅ MIN OCH MIN OCH WILMAS KANAL NU HÄR ÄR DOM, KOMMENTERA NÄR DU ÄR KLAR

http://m.youtube.com/user/SuperNike68

OCH

http://m.youtube.com/channel/UC9v0-4PN56BCK5j3K1neofw


Dagens outfit

Väldigt somrig, haha. Tänkte inte på det men det blir väl lite kul så kanske det blir lite sommar då. Och jag har en kofta till :)


Svar på kommentar

vart är skinnjackan köpt? hur mycket kostar den? "
 
Svar: Den kan man köpa på salt oxh sånna affärer det är Jofama by Kenza skinnjacka och den kostar typ 1300-2000 tror jag, något sånt! :)
 
 
 
 
 
 

Dagens outfit
Dagens outfit
Skåpet

Wilma och Carro filmar


In i skåpet


Bestämt mig lite sådär

Godmorgon!
 
Jag har bestämt mig! Är ni nyfikna vaaaaaaaa, nej haha skoja. Men jag kommer blogga så mycket ja kan tänker jag alltså när jag får lite tid över som nu, jag är klar och börjar halv 10 haha. Men och sen ska ni veta att jag har en youtube kanal sen innan som ni kan prenumerera på, dock är video klippen gamla så funderar på att ta bort dom, haha så liten. Men så ni kan ju börja prenumerera på mig där sök på Juni Carlstoft så hittar ni! Kommentera klar när ni gjort det! :)
 
Förresten så fyller jag 14 om 25 dagar
 

Ny start?

Hejsan allihopa!
 
Det var ett tag jag var inne här, känns sorgligt... Har mina andledningar och det är plugg och träningar, jag skojar inte när jag säger att jag har sjukt mycket plugg just nu, denna vecka som nyss varit och nästa är dom värsta i hela 7:an. Så ja, jag pluggar varje dag. Men sen har jag även börjat på kickboxning, haha. Men ska inte ta upp det mer. Jag vill komma igång igen med bloggen, tycker det är kul och just nu heter min blogg.se istället för bara .se men jag ska fixa det också! Jag skulle typ antingen vilja blogga eller youtube eller videofy.me sååå vad tycker ni? :)
 
Förresten älskar vädret idag, det är början på mars och 17 grader typ
 
 
 
 
 

Februari favoriter

Kommentera vad ni tycker


Skönhets Haul

GILLA FÖR EN FEBRUARI FAVORITER


RSS 2.0